Kombucha:
Bestillings anvisning
Læs om Kombucha
Kært barn har mange navne
KOMBUCHA / VOLGASVAMP
Et af naturens små mirakler

Alment styrkende energidrik, du selv kan fremstille - lige så meget og lige så længe du har lyst.

INDIKATION:

Gigt, forstoppelse, væske i kroppen, overvægt, for højt blodtryk, almen svækkelse. Bivirkninger: Ingen.

BESTILLING:

Telefon: 40 11 07 86 eller pr. e-mail
PRIS: 100,00 kr. + forsendelse
Beløbet skal forudbetales

Send bestilling
HUSK: Skriv dit navn, adresse og telefonnummer på e-mailen,
så bliver du kontaktet snarest!


Læs meget mere her


 

 
KOMBUCHA
- en svamp gennemvandrer kontinenter og århundreder!

Tesvampen Kombucha - også bekendt som Teekwass - stammer fra det østasiatiske område og har allerede i århundreder været et populært styrkende middel.

I det gamle kinesiske kejserrige under Chin-Dynastiet (221 f. Kr.) blev svampene anset for at være et middel til opnåelse af udødelighed. Der skulle udgå en fortryllende kraft fra dem. Den berømteste er den "guddommelige Tsche", som endnu i dag bliver ordineret mod kronisk gastritis.

Medicinhistorien beretter om en koreansk mediciner ved navn Kombu, som blev kaldt til Japan for dér at behandle kejser Inkyo. Året 414 antages derfor at være det tidspunkt, hvor "Kombu´s Te" nåede til Japan.

Over Kina, Korea, Japan, Indien og Rusland bredte Kombucha sig omsider også til de østeuropæiske lande, hvor den er meget afholdt på grund af sin gunstige virkning på stodskiftesygdomme. Indtil 2. Verdenskrig var den at træffe i næsten enhver husholdning. Men på grund af krigen, hvor der var en fortvivlende mangel på de nødvendige midler til at holde svampen i live (sort te og hvidt sukker), mistede den sin popularitet og gik næsten helt i glemmebogen. Og dog finder man i den antikvariske litteratur en nærmere henvisning til denne engang så velkendte forfriskende drik. Således skriver Hans Irion i 1942 i "Lehrgang für Drogistenschule" om Kombucha:
"Ved nydelsen af drikken sker der en påfaldende oplivning af hele kroppens kirtelsystem og fremmelse af stofskiftet."

Teekwass bliver anbefalet som fremragende forebyggende middel mod gigt, rheumatisme, furunkulose, åreforkalkning, forhøjet blodtryk, nervøsitet, forstoppelse og alderdomssvækkelse. Også for sportsudøvere og folk med anstrengende åndeligt arbejde kan den på det varmeste anbefales. På grund af den oplivende virkning på kroppens stofskifte bliver ophobninger af kropsfedt forhindret eller udskilt. Det er med denne drik lykkedes at omdanne mikroorganismer i kroppen, skadelige aflejringer som urinsyre, kolesterol o.a. til let opløselig form og således udskille dem. Tarmforrådnelsesbakterier bliver bremset i deres vækst.

Kombucha er et rent naturprodukt!

Drikken bliver udvundet ved en langvarig kontrolleret gæringsproces. Efter gammel overlevering bliver svampekulturer tilsat et te-udtræk og ved hjælp af sukker bragt til gæring.
Ved disse svampekulturer drejer det sig om en naturlig symbiose af Saccharomyces Ludwigii og S. Apiculatus-typer, Bacterium Xylinum, B. Xylinoides, B. Gluconicum, Schizosaccharomyces Pombe, Acetobacter Ketogenum, Torula-arter, Pichia Fermentans og andre gær-arter. Disse symbionter frembringer ved deres gæringsvirksomhed talrige forskellige stofskifteprodukter, som således findes i drikken. Blandt disse bliver frem for alt gluconsyre, glucoronsyre, mælkesyre, eddikesyre, sporer fra vinsyre og andre organiske syrer, fermenter og adskillige vitaminer anset for virksomme. Kulsyren giver drikken dens forfriskende karakter, og den beskrives af brugerne som "en virkelig tørst-slukker". Aromastofferne - som opstår af det naturlige stofskifte symbionterne imellem - udgør sluttelig den for Kombuchadrikken så typiske aroma. Således er det tilstrækkeligt at lade dette gæringsprodukt være i sin rene og naturlige form, da drikken ikke behøver nogen som helst tilsætningsstoffer og i sin bredspektrede virkning og helsekraft udgør et uforligneligt kompositum for mennesket.

Kombucha - Naturkræfter på flaske!

Blandt indholdsstofferne bør specielt nævnes Glucoronsyren, som bevirker en eminent afgiftning af organismen. Den er så vigtig for den menneskelige organisme, fordi den som "Parret Glucoronsyre" indgår forbindelser med stofskifte-affaldsproduklter og kropsfremmede substanser (lægemidler og giftstoffer) og således bidrager til afgiftning af kroppen. Desuden er den i sin bundne form en vigtig byggesten for så betydningsfulde polysaccharider som Hyaluronsyre (grundsubstans i bindevævet), Chrondroitinsulfat (grundsubstans i knoglerne), Mukoitinsulfat (byggesten i maveslimhinden og i øjets glaslegeme) og Heparin (bl. a. kendt for at forebygge blodpropper). Endvidere findes der mælkesyre i Kombuchadrikken, og denne virker stærkt hæmmende på en række bakterier, frem for alt tarmforrådnelsesbakterier. Kombucha har altså også antibiotiske egenskaber.

Bemærkelsesværdige er forskningsresultaterne fra de tre franske immunologer, J.-M og M. Bastide og El.-H. Habidi, som kunne fastslå en stimulering af immunkræfterne imod infektionssygdomme ved hjælp af gærcellerne fra Pichia Fermentans.

Således er Kombucha med sin perlende og let syrlige smag ikke alene en læskende forfriskning for ung og gammel, men også - på grund af sin slaggeudrensende virkning, nedbrydningen af skadelige bakterier og stimuleringen af kroppens modstandskraft - desuden et naturligt allround-middel for mennesker med stofskifteproblemer.
Alt i alt en "Guddommelig Tsche"!


KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE

Kombucha kan også træffes under navne som:

Algae Fungus - Algentee - Auricularia Delicata - Blob - Brinum Ssene - Bug - Cajnogo Griba - Cembuya Orientalis - Chambucho - Champagne of Life - Chinoise Champignon - Conbucha - Devine Che - Fungojapon - Ganoderma Japonicum - Gichtqualle - Gift og Life - Grib - Haipao - Heldenpilz - Indian Wine Fungus - Japasene Spongo - K´un-Pu-ch´a - Kambuha - Kargasok Schwamm - Kocha Kinoko - Komboecha-Drank - Konko - Kwassan - Lingzhi - Manchurian Tea - Marina Alga - Medusentee - Medusomyces Gise vii Lindau - Miracle Fungus - Mo-Gu - Olinka - Red Tea Fungus - Reishi - Russian Tea-Vinegar - Russian Flower - Sakwaska - Symbiont Schizosaccharomyces Pombe-Bacterium Xylinum - Tea Beer - Tea Kwas - Te-Aramoana - Teewein - Teyi Saki - Thee-Schimmel - Titania - Tschambucco - Kombu - Wolgameduse - Wolgapilz -Wolgaqualle - Yaponge - Zauberpilz - Zaubersaft - Zaubertrank...

Til toppen