Mine katte
Du kan klikke på enkelte fotos for at se dem i stor størrelse
eller gå direkte til store fotos HER

Siden er stadig under konstruktion

"Tror du ikke, hun kan få husly her?  Hun kan ikke være hjemme hos mig, for inspektøren vil ikke acceptere hende.  Vil du ikke, og kan hundene ikke tåle hende i huset, så er der kun én vej, og det er sprøjten hos dyrlægen!" - Heldigvis løb Kaj-Oves og hundenes gode hjerter af med dem, og hun fik sit nye hjem som "udstationeret" - hvad der er faldet ud til alles tilfredshed, ikke mindst Mis Twiggys! Hun er blevet sund og veltilpas i sine nye omgivelser - ja, dyrlægen pønser endda på et nyt navn til hende: Mis Piggy...!

Mis Twiggy
Min største triumf til dato: Jeg fik reddet en sølle gammel forhutlet kat fra sultedøden - og fra at blive slået ihjel af Inspektør Mikis, der absolut ikke tåler fremmede katte på sit territorium. Jeg hørte helt tilfældigt et ynkeligt lillebitte  miav inde fra buskadset - og fik øje på det mest elendige lille skravl, jeg længe havde set. Mikis var klar til at gøre kort proces - og i nogle sekunder anede jeg ikke mine levende råd - før jeg skød hjertet op i livet, fik katten lempet ind i en transportkasse - og tog hende med over til min nabo, Kaj-Ove, og hans hunde - med ordene:

Herligt at få varmen heroppe på fjernsynet!

Inspektøren på et sølvfad. Lidt adelig er man vel altid!

Så kan I godt tage jer i agt allesammen!
Sunny

Min kære sorte bandit, "panteren" Sunny, lever desværre ikke længere. Men han har i sit 11-årige liv givet mig en uendelighed af oplevelser af enhver tænkelig og utænkelig art. Han kæmpede sig frem til at blive gadens - ja, vist nok det meste af byens - skræk, for han kunne ikke få øje på NOGEN anden kat, uden den skulle have bank, og dét fik de! - Men hjemme var han Mors lille uskyldige kælemis, der elskede at ligge i arm om natten og kunne sige de mest mikroskopiske små pip-toner for at få min opmærksomhed. Det var faktisk ham og hans små lyde, der gav mig ideen til historien om "Tryllekatten Pipmis", som jeg både står for manuskriptet og tegningerne til...
Fotoet her er jeg ret stolt af. Det blev engang indsendt til Kattens Værns fotokonkurrence - det blev dog ikke præmieret, men jeg fik et brev om, at det var af så god en kvalitet, at det nok ville blive brugt som forsidefoto på foreningens månedsblad. Ja, selvfølgelig gav jeg dem da lov til det! - Og selv om jeg i skrivende stund ikke har set noget foto af Sunny på bladet, så betragter jeg det trods alt som et bevis på, at min smukke kat i sine yndlings-omgivelser har gjort sig fortjent til en flot placering på et velrenommeret blad!


Han higer og søger i gamle bøger...

Mikis har fundet endnu en dejlig varmekilde

Så bliver der holdt foredrag om kostpyramiden!

Et godt sted at køle af i sommervarmen
Black and white...

En meget sjælden situation - hvor Mikis og Sunny lå og sov sammen. Men ikke med deres gode vilje! Jeg tror, det begyndte med, at Mikis havde lagt sig til at sove på sofaen - og havde rullet sig godt sammen i hyggestilling, hvorefter Sunny uden at tænke noget videre over det, havde lagt sig oven i den bløde hvide bylt, der så rigtig indbydende ud.
Stor var begge's forskrækkelse, da de vågnede op og fik øje på hinanden! Men jeg nåede at indfange situationen, inden de rigtigt var kommet til sig selv. - De ville jo helst være "enehersker" begge to - ja, det kunne godt være noget af en opgave at undgå alt for mange slagsmål mellem dem. Og jeg har slet ikke noget tal på alle de kradse- og bidemærker, mine katte har tildelt mig i årenes løb. Situationen her på fotoet har været en direkte inspiration til mit  acrylmaleri med titlen "Har VI sovet sammen?" - som deltog på VKS's efterårsudstilling, da Zansi-Gruppen var arrangør på Handelsskolen i Slagelse.


PeeWee har et godt overblik oppe fra sin yndlingsplads på emhætten

Jo, katte kan skam også gå i kassen sammen!

Åh, fjernsyn, hvor jeg dog elsker dig! Beauty ved - også - alt om, hvordan man finder sig rigtig godt til rette. Og den varme, man får oven på et TV-apparat, er simpelthen noget af det bedste, man kan få!

Ekspert i sære sovestillinger...

Nå, var der mon én, der lige vågnede for en kort stund?


     
SNYD IKKE DIG SELV:
Klik på foto i større format
Julemissen Beauty...

Ja, han har altid været noget for sig selv, den kat. Men er der overhovedet nogen kat, der IKKE er det?
Han har også - tidligere - været noget af en "mimose" - der ikke altid tålte, at man havde lyst til at kæle med ham. Men jeg har fundet på en rigtig godt trick: En kælehandske! Han er nemlig slem til at fælde, og alle de løse hårtotter har altid været et problem for ham at komme igennem - men efter at jeg er begyndt at "behandle" ham med kælehandsken, er han tøet utrolig meget op, så jeg kan få lov at kæle alt, hvad jeg har lyst til. Det hjælper ham til at få en flot blank og blød pels, og han nyder det så meget, at han selv kommer og ligefrem beder om at få en tur med handsken - mange gange om dagen! Og glad er jeg, for lige så tit kan jeg få lov at give ham al den kærlighed, som han inderst inde også nyder - når han lader være med at lege "mimose"!
Læs også den oprindelige historie: Klik her

 Mikis - "klar til export"


Trinity og "pinddyret" kommer fint overens ved madskålen


 

Læs historien om "Julemissen Beauty fandt selv sit nye hjem" under artikler
"Sjove" VIDEOER på internettet som jeg vil linke til:
Se et sjovt videoklip her
Jeg elsker ALLE dyr, gør du også? klik
Oh, Long Johnson.... klik

Til toppen

DMPRESS / webmaster Kaj-Ove Hyldahl©2008